Svt tiktok

SVT Z (@svt_z) Officiellt – TikTok

SVT Z (@svt_z) på TikTok |3.4M gilla-markeringar.80.6K följare.Här får du sneak peeks, behind the scenes och det bästa ur SVT’s serier.

”Tiktok värst av alla” – Sverigechefen avfärdar kritiken

”Tiktok värst av alla” – Sverigechefen avfärdar kritiken | SVT Nyheter

för 4 dagar sedan — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Tiktok är ”värst” av sociala medier-jättarna när det kommer till lagring av personlig information, visar en ny studie från cybersäkerhetsföretaget Internet 2.0. Appen sparar onödigt mycket information om sina användare och nästan ”trakasserar användarna” för att få tillgång till deras data, enligt studien. Men företaget avfärdar kritiken.

SVT och SR uppmanar medarbetare att radera videoappen …

SVT och SR uppmanar medarbetare att radera videoappen Tiktok | SVT Nyheter

17 aug. 2020 — SVT och SR förbjuder sin personal att använda den på senare tid omstridda videoappen Tiktok på företagets telefoner.

SVT och SR förbjuder sin personal att använda den på senare tid omstridda videoappen Tiktok på företagets telefoner.”Appen lämnar mer information än vad som skall anses vara nödvändigt”, skriver företaget i ett meddelande till medarbetarna.

Han är Sveriges största Tiktok-makthavare: ”Fattar ingenting”

Han är Sveriges största Tiktok-makthavare: ”Fattar ingenting” | SVT Nyheter

4 okt. 2022 — I år utsågs Sveriges största Tiktok-makthavare för första gången, och det blev Emil Henrohn. – Jag fattar absolut ingenting, säger han till SVT.

Varje år sammanställer Medieakademin data om vilka konton som lyckas bäst på utvalda sociala medier. I år utsågs Sveriges största Tiktok-makthavare för första gången, och det blev Emil Henrohn.– Jag fattar absolut ingenting, säger han till SVT.

Företagen om Tiktok-närvaron: ”Överväger en paus”

Företagen om Tiktok-närvaron: ”Överväger en paus” | SVT Nyheter

11 feb. 2023 — SVT Nyheter har sökt företaget som inte har återkommit. ”Inget vi gjort medvetet”. Det företag som har flest följare är Whitelip, med totalt …

Närvaron på Tiktok är problematisk – och kanske måste de sluta att nyttja plattformen, medger företagen som marknadsför vitt snus. De avfärdar dock att de skulle rikta sig till personer under 25 år.

Se Tiktok-testet – så snabbt fylls flödet med skönhetsingrepp

Se Tiktok-testet – så snabbt fylls flödet med skönhetsingrepp | SVT Nyheter

19 dec. 2022 — SVT:s dokumentärserie Dokument inifrån: Priset vi betalar har undersökt hur lång tid det tar för ett nyskapat Tiktok-konto att gå från …

SVT:s dokumentärserie Dokument inifrån: Priset vi betalar har undersökt hur lång tid det tar för ett nyskapat Tiktok-konto att gå från blandat och oskyldigt innehåll till att fyllas med klipp om fillers och skönhetsoperationer.

Snusreklam på Tiktok trots ny lag – lockar med godis och glitter

Snusreklam på Tiktok trots ny lag – lockar med godis och glitter | SVT Nyheter

11 feb. 2023 — Snus i godisskål. Hon vill inte uttala sig om enskilda annonser, men SVT Nyheter har funnit en handfull företag som gör reklam på Tiktok.

Snusdosor i lördagsgodiset, utlottning av stockar och glittriga boots. Så kan marknadsföringen för vitt snus se ut på Tiktok – trots att lagarna skärptes i fjol.

Här är nya funktionen på Tiktok – SVT Nyheter

Här är nya funktionen på Tiktok | SVT Nyheter

31 juli 2022 — Nu går Tiktok ut med en rad nya bildtext- och översättningsverktyg. Bland annat blir det möjligt att klipp på plattformen textas automatiskt …

Nu går Tiktok ut med en rad nya bildtext- och översättningsverktyg. Bland annat blir det möjligt att klipp på plattformen textas automatiskt, vilket innebär att användare inte längre behöver förlita sig på att innehållsskaparen själv aktiverar funktionen.– Jag tror att det är rätt riktning att gå, säger Hajan Jabar som har en hörselskada.

Tiktok-konstnären Lojen: ”Jag älskar att göra folk obekväma”

Tiktok-konstnären Lojen: ”Jag älskar att göra folk obekväma” | SVT Nyheter

26 dec. 2022 — – De säger att jag kommer brinna i helvetet, säger hon till SVT. Lojen vill inte uppge sitt namn, utan vill stanna bakom sin internetpersona “ …

Tiktok-konstnären Lojen har snabbt ökat sin följarskara när hon med sina provocerande konstverk väcker debatt på den populära sociala medieplattformen.– De säger att jag kommer brinna i helvetet, säger hon till SVT.

SVT:s ekonomikommentator: Tveksamt om Tiktok kan lugna …

SVT:s ekonomikommentator: Tveksamt om Tiktok kan lugna USA | SVT Nyheter

för 4 dagar sedan — Hotet om att slänga ut Tiktok från den amerikanska marknaden har gjort att socialamedierjätten öppnat upp för viss amerikansk kontroll av …

Hotet om att slänga ut Tiktok från den amerikanska marknaden har gjort att socialamedierjätten öppnat upp för viss amerikansk kontroll av bolagets data. Men det är tveksamt om detta kommer räcka för USA, säger SVT:s ekonomikommentator Alexander Norén.  – Jag tror inte de amerikanska mest hökaktiga lagstiftarna låter sig lugnas av detta.

Keywords: svt tiktok